Een orderinstructie bij een product plaatsen

U kunt een orderinstructie bij een product plaatsen. Wanneer bijvoorbeeld een stuk vlees medium wordt besteld, dient dit ook doorgegeven te worden. U kunt ter plaatse een orderinstructie doorgeven of een vooraf ingestelde orderinstructie gebruiken.

1. Tap op de gewenste tafel.
  2. Tap op de producten die u wilt toevoegen.
  3. Tap links in het scherm op het product waar u een orderinstructie bij wilt plaatsen.
  4. Tap op + of om het aantal producten te selecteren waar de orderinstructie voor geldt.
  5. Voer een van de volgende handelingen uit:
    - Tap op instructies om de orderinstructie ter plaatse in te vullen.
    - Tap rechts op het lijst icoon om een vooraf ingestelde orderinstructie toe te voegen.
  6. Tap op het kruis rechts bovenin het scherm.
    De orderinstructie is bij de bestelling geplaatst.
  7. Tap op Bevestig orders om de bestelling te bevestigen.
  8. Tap op de Home knop om de tafel te sluiten.