Wat is een synchronisatieprobleem?

De POS app synchroniseert normaal automatisch met een centrale server als een internetverbinding beschikbaar is. Als u even geen internet heeft of als er onderhoud is aan de CloverTwo server dan verschijnt het synchronisatie statusicoon om u op de hoogte te brengen van het probleem.

Normaal verdwijnt deze melding zodra u weer internet heeft of als het onderhoud voorbij is. Mocht de melding na een paar uur niet weg zijn dan raden wij aan om contact op te nemen met CloverTwo Support.