Een bestelling opnemen

Open een tafel om producten aan te slaan.

1. Tap op de gewenste tafel.
  2. Geef aan hoeveel mensen aan de tafel zitten.
    De tafel is nu open en producten kunnen aangeslagen worden.
  3. Tap boven in het scherm op de gewenste categorie.
    De categorielijst verschijnt.
    Tip! Om producten te groeperen kunt u een product aan een categorie toevoegen. Via de App kunt u alleen een Ad hoc product toevoegen.
  4. Tap op de gewenste categorie.
    De producten van de gekozen categorie verschijnen.
  5. Tap op Gang 1.
  6. Tap op de gewenste gang.
  7. Tap op de producten die u wilt toevoegen.
    De toegevoegde producten verschijnen links in het scherm en worden groen weergegeven.
    Tip! Tap meerdere keren op een product om het product meerdere keren toe te voegen.
    Tip! Geef een orderinstructie mee voor een bestelling. Ga naar Een orderinstructie bij een product plaatsen.
  8. Tap op Bevestig orders om de bestelling te bevestigen.
    De producten links in het scherm worden nu zwart weergegeven.
  9. Tap op de Home knop om de tafel te sluiten.