Meerdere tafelindelingen aanmaken (multi-layout)

1. Log in op de portal.
    Het Dashboard verschijnt.
  2. Klik bij uw locatie op layout.
    De huidige tafelindeling verschijnt.

3. Klik rechtsboven op Options en dan Add layout
    Een dialoog verschijnt waar u de naam van de nieuwe layout op kunt geven.
  4. Klik op Create layout
  5. U ziet nu bij uw layout kleine pijltjes staan waarmee u tussen de layouts kunt wisselen.

6. Om deze layout te gebruiken in de app kunt u een Ververs Portal Dataset doen
    U vindt deze optie in de app onder InstellingenOndersteuning
  7. Nadat de nieuwe dataset ingeladen is kunt u op uw iPads wisselen tussen de layouts door met twee vingers over het scherm te vegen.