Een veiligheidscode instellen

De veiligheidscode kan op de volgende manier bekeken en aangepast worden:

1. Log in op de portal.
  2. Klik bovenin op uw naam.
  3. In het tabje General ziet u de huidige pincode staan.
  4. Als u de pincode aanpast dan is de wijziging niet direct actief in de POS app. Om de wijziging actief te maken gaat u in de app naar instellingen - ondersteuning en drukt u op de knop Ververs Portal Data. De nieuwe pincode is dan van kracht zodra de nieuwe data ingeladen is.

Bij de aanmaak van uw account wordt automatisch een pincode gegenereerd. Deze pincode staat ook vermeldt in de welkom e-mail.

U kunt ook de pincodes van uw medewerkers beheren op de volgende manier:

1. Log in op de portal.
  2. Klik bij uw locatie op users.
  3. Klik achter bij de desbetreffende medewerker op change.