Een opgeslagen tafelindeling activeren

De Portal slaat automatisch een tafelindeling op wanneer u de tafelindeling verandert.
Zo kunt u een oude tafelindeling terugvinden.

1. Log in op de portal.
    Het Dashboard verschijnt.
  2. Klik bij uw locatie op layout.
    De huidige tafelindeling verschijnt.
  3. Klik op Options en dan Manage Snapshots in de menubalk.
  4. Klik op restore snapshot bij de gewenste tafelindeling.
    Let op! Een popup verschijnt ter confirmatie, uw huidige tafelindeling zal vervangen worden

U kunt de nieuwe layout actief maken in de POS app door een Ververs Portal Dataset te doen.
U vindt deze optie door in de app het hoofdmenu te kiezen, vervolgens Instellingen en dan Ondersteuning.