Een CloverTwo account aanmaken

Een CloverTwo account is snel aangemaakt:

1. Ga naar clovertwo.com.
  2. Klik op Portal.
  3. Vul uw emailadres in onder ‘account aanmaken’.
  4. Vul uw gegevens in.
  5. Lees de algemene voorwaarden.
  6. Vink aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.
  7. Klik op account aanmaken.
    Een bevestigingsmail wordt verstuurd naar het opgegeven emailadres.
    Let op! Controleer uw ongewenste mailbox indien u geen bevestigingsmail ontvangen heeft.
  8. Klik op activeer uw account in de bevestigingsmail.
  9. Vul een gewenst wachtwoord in bij Password.
  10. Vul nogmaals het wachtwoord in bij Confirm.
    Let op! Bewaar uw wachtwoord, u ontvangt geen bevestigingsmail met het wachtwoord.
    Tip! Klik op generate password om een random wachtwoord te laten maken.
  11. Klik op activate account.
    De CloverTwo Portal verschijnt, u bent direct ingelogd. Uw account is geactiveerd en aangemaakt.